2023 Cilt Bakım Trendlerini Keşfedin

2023 Cilt Bakım Trendlerini Keşfedin

Güzellik dünyasında 2023’ün baş döndürücü trendlerine göz atmaya hazır olun! Bu blog yazısında, cilt bakım rutininizde gerçek bir değişim yaratacak olan doğallık ve minimalizm odaklı 2023 cilt bakım trendlerini yakından keşfedeceğiz. Işıl ışıl bir cilde sahip olmanın sırlarını paylaşacağımız bu yazıya hemen göz atalım!

Çift Aşamalı Temizleme

Özellikle yoğun makyaj yaptığınız günlerde cildinizi tam anlamıyla temizleyemediğinizi düşünüyorsanız, size son zamanlarda önem kazanan etkili bir cilt temizleme yönteminden bahsetmek istiyoruz: çift aşamalı temizleme! Bu yöntem, en basit haliyle cildinizi temizlemek için iki farklı ürün kullanmanızı içeriyor. 

Çift aşamalı temizlik, ilk olarak yağ bazlı bir ürünle cildinizi temizledikten sonra ikinci adımda jel veya köpük formundaki günlük temizleyicileri kullanarak cildinizi tamamen arındırmanızı gerektirir. Yağ bazlı ürünler fazla sebum ve makyajı etkili bir şekilde temizlerken ikinci aşama cildinizdeki geriye kalan kalıntıları tamamen uzaklaştırmak için etkili bir yöntemdir. Bu yıl temizlenmiş ve pırıl pırıl bir cilde sahip olmak için bu yöntem cilt bakım trendleri arasında yükselişini sürdürüyor.

Minimalist Cilt Bakım

Gelişen kozmetik sektörüyle birlikte hayatımıza sürekli olarak yeni cilt bakım ürünleri katılıyor. İhtiyaçlarımıza yönelik üretilen bu ürünler, çok amaçlı ürünlerin yaygınlaşmasına yol açıyor. Minimalist cilt bakımı ise cilt rutinini en temel adımlara odaklanarak sadeleştirmeyi amaçlıyor.

Sürdürülebilir Doğal İçerikler

Sürdürülebilirlik, cilt bakım endüstrisinde giderek daha fazla önem kazanıyor. Sürdürülebilir doğal içeriklerle formüle edilen cilt bakım ürünleri çevre bilincini desteklemek için çevre dostu üretim ve daha temiz bir çevre bilinci ile ilgilenen insanlara harika bir seçenek sunuyor. Bu yıl, doğallık ve sadelik, güzellik dünyasının merkezine yerleşerek cildinizi şımartmanın en etkili yolu haline geliyor. Doğal içeriklerle desteklenen hafif formüller, cildinizdeki güzelliği ortaya çıkararak sizin için kusursuz bir cilt bakım rutini sunuyor. 

Retinol Serumlar 

2023 cilt bakım trendlerinde retinol, parlayan bir yıldız olarak öne çıkıyor. Dermatologlar tarafından sıklıkla tercih edilen bu etkili bileşen, cilt bakımında yaşlanma karşıtı mucizeler yaratıyor. Retinol, kırışıklıkların azalmasına yardımcı olurken, cildi sıkılaştırıyor ve  gençleşme etkisi sunuyor. Bununla birlikte, akne ve leke gibi cilt sorunlarının tedavisinde de büyük bir rol oynuyor.

Vegan Cilt Bakım Ürünleri

Doğaya ve hayvanlara duyarlı olan tüketici eğilimleri, hayvansal içerik barındırmayan ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş ürünlerin değerini arttırdı ve bu değerin her geçen gün daha da yükseldiğini söyleyebiliriz. Güzellik markaları, bu bilinçle hareket ederek vegan formüllerin geliştirilmesine büyük önem veriyor. Son dönemde doğal içerikli markalara olan talebin artmasıyla birlikte, vegan cilt bakım ürünleri de popülerlik kazanmaya devam ediyor. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güzellik Salonlarının tercihi ünlü markalar ile çalışmak için bizlerle iletişime geçin.

+90 539 272 33 95

info@cosmecore.com

Kurumsal
Sosyal Medya

Tüm Haklar Saklıdır @Cosmecore | Tasarım : Dijital Gen

X
Add to cart